Akadályhívási lehetőség

akadályhívási lehetőség

Facebook 0 Nincs percdíj a Pannon új díjcsomagjainál Hazánkban mindeddig teljesen egyedülálló tarifakonstrukciókat jelentett be a Pannon.

FJK 2020 - Csengei Károly: Hogyan lehetek érzékeny és figyelmes hallgató?

Az új tarifáknál nem a hívások akadályhívási lehetőség, hanem a hívások darabszáma alapján fizet az ügyfél. Az előfizető a díjcsomagjában meghatározott darabszámú hívásnál élhet ezzel a lehetőséggel, a kvóta kimerítése után hívásonként átalánydíjat fizet.

akadályhívási lehetőség

A darabszám-alapú számlázás a belföldi, normál díjas mobil és vezetékes, valamint hangposta- és kékszám hívásokra vonatkozik.

A Hívás tarifacsomag három változatban érhető el: a 40Hívás, Hívás, Hívás csomagok havidíja a nevüknek megfelelően havi 40, vagy darab indított hívást tartalmaznak, ezután89 és 84 forintot kell fizetni egy darab hívásért.

A tarifacsomagok havidíja tól 16 forintig terjed, vagyis már a legkisebb díjcsomaggal ideális esetben akár percet is lehet beszélni kevesebb, mint ötezer akadályhívási lehetőség - hangsúlyozza a akadályhívási lehetőség sajtóközleménye.

akadályhívási lehetőség

A tarifacsomagokban szereplő hívás darabszám bizonyos szolgáltatások igénybevételére nem használható fel, így a Magyar Telekom tudakozószolgáltatásai és a tudakozó által kapcsolt telefonszámok hívása vagy darabáras, vagy percdíjas.

Hasonló módon külön díjköteles a hívásátirányítás is - akár hálózaton belülre, akár hálózaton kívülre irányítja bejövő hívásait az előfizető.

akadályhívási lehetőség

Olvassa el is