Bitcoin generáció

Itt az ideje felkészülni arra, hogy a Z generáció átveszi a világuralmat |

Megosztom X, Y, Z, ezekről a generációkról már hallhattunk, ki bitcoin generáció ezredforduló környékén született, ki máskor, mindegyiknek megvannak a maguk sajátosságai, értékei, nem utolsó sorban kihívásai is, mindegyik összetett, mindegyiket a gyorsan változó világ hívta életre, túl a természetes generációváltásokon.

bitcoin generáció

Természetesen nem más, mint a as gazdaság szülte a generációt, azonban a többi, szociológusok által is elismert, sőt meghatározott generációval szemben ezt a társaságot nem a születési időpont tartja össze, attól teljesen független az önmeghatározásuk.

Lana Swarz, a K generációt először emlegető, a University of Virginia kampuszán dolgozó kutató szerint ezek ágyaztak meg az új társaságnak, hiszen számos jel arra mutatott, hogy bitcoin generáció az idő a pénz reformjára is, nem is váratott magára a Bitcoin.

bitcoin generáció

A hagyományos pénzügyi és kormányzati szervek hirtelen inkompetensnek tűntek. Persze itt még nincs vége, a K generációnak vannak további, fontos jellemzői: nem tulajdonítanak jelentőséget a nemzeteknek, a földrajzi határoknak, sokat, sőt rengeteget utaznak a világban, jellemzően olyan kollégákkal dolgoznak együtt, akik a világ tőlük távoli pontjain élnek, magas a kockázattűrő képességük, rendkívüli ambíció jellemzi őket a munkájukban, nagyon rugalmasak, hisznek önmagukban. Természetesen mondanunk sem kell, hogy az innovatív gondolkodás is fontos jellemzőjük.

bitcoin generáció

Mindeközben a klasszikus pénzvilág is araszol a kriptopénzek felé, jó példa erre Paul Tudor, a Wall Street egyik archetipikus alakja, aki úgy döntött, hogy sok milliárd dolláros tőkealapjának közel két százalékát bitcoinba helyezi. Ennek ellenére, vagyis mindemellett a K generációnak mégis lehet némi létjogosultsága, hiszen valóban sokan, bitcoin generáció egyre többen vannak, akik megkérdőjelezik az eddigi berendezkedésünket, látva a világban megjelenő innovatív modelleket.

Mondd el bitcoin generáció komment formájában, hogy mit bitcoin generáció a K generációról, van-e értelme a felvetésnek, illetve iratkozz fel az ingyenes KriptoSuli leckesorozatunkravagy csatlakozz Discord csatornánkhoz!

bitcoin generáció

Olvassa el is