Hírműsor kereskedéshez. RTL Klub heti műsora - május vasárnap - TV műsor - awilime magazin

Küldjön üzenetet

Az egyaránt fél 7-kor kezdődő Tények TV2 és Híradó RTL Klub átlagos nézőszáma között a hét minden napján érzékelhető volt a különbség a teljes lakosságon belül, és a hirdetői korosztályban mért közönségarány tekintetében is több nyertes napot tudhatott magáénak a TV2. A szerdai eredményeket ráadásul az Hírműsor kereskedéshez Klub kényszerű műsorszünete is megkavarta, és a szünet után kezdődő Híradó nem tudta hírműsor kereskedéshez a szokásos hírműsor kereskedéshez.

hírműsor kereskedéshez

A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is. A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a hírműsor kereskedéshez gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet A teljes lakosság körében mért átlagos nézőszám tekintetében ra hozta az elmúlt hetet a hírműsorok terén a TV2. A Tényeket a héten átlagosan több mint egymillió néző követte figyelemmel, míg az RTL Klub Híradója átlagosan csupán ezer nézőt kötött le.

hírműsor kereskedéshez

A heti nézőcsúcsot a két műsor vetélkedésében a TV2 szerdai, több mint 1. Ennek oka főként az ORTT határozata miatti műsorszünet, ami ugyan hírműsor kereskedéshez a Híradó kezdetekor véget ért, de a nézők már nem kapcsoltak vissza a csatornára, inkább a TV2 hírműsorát követték figyelemmel. A hirdetői szemszögből kiemelt figyelemmel követett éves korosztályban nem vol ennyire egyértelmű a Tények fölénye, de a TV2 ebből a szempontból is hozta a hetet.

hírműsor kereskedéshez

Az RTL Klub a hirdetői korosztályban mért közönségarányt tekintve csak kedden és vasárnap tudott érezhetően magasabb eredményt elérni, mint vetélytársa, míg csütörtökön fej-fej mellett teljesített a két hírműsor. Hírműsor kereskedéshez Tények keddi kiugró nézettsége ugyanakkor a évesek körében mért közönségarányban is megnyilvánult, a délutáni műsorszünet tehát kellemetlenül érintette az RTL Klub Híradóját is, nemcsak a kimaradt műsorokat.

hírműsor kereskedéshez

Olvassa el is