Hullámzás előrejelzés, Olyan vihar jön, hogy figyelmeztetést adott ki az OMSZ

Fahys Lake, OR, Amerikai Egyesült Államok időjárása

Ajánlom Vasárnap estig eleinte csak nyugaton, majd éjszaka másutt is átmenetileg erősen megnövekszik hullámzás előrejelzés felhőzet, és egyre többfelé várható zápor, zivatar, de a Tiszántúlon reggelig még nem valószínű csapadék. Vasárnap a Dunántúlon gyengén felhős, napos idő lesz, de reggel a középső és keleti országrészben még több lesz a felhő, és ott több helyen zápor, néhol zivatar is lehet, majd ott is gyorsan csökken a felhőzet, kisüt a nap, megszűnik a csapadék.

hullámzás előrejelzés

Olyan vihar jön, hogy figyelmeztetést adott ki az OMSZ Az esti órákban a Tiszántúlon ismét gomolyfelhők képződnek, és ott helyenként zápor, zivatar lehet. A délies szél nagy területen lesz erős, néhol viharos.

hullámzás előrejelzés

Zivatar környezetében is lehetnek viharos széllökések - idézi az előrejelzést az MTI. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12 és 20 fok körül valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap többnyire 20 és 26 fok között alakul.

Mi várható Hullámzás előrejelzés A Nyugat-Európa fölött örvénylő markáns ciklon határozza meg szárazföldünk nyugati hullámzás előrejelzés középső vidékeinek az időjárását.

A ciklon területén és hosszan elnyúló hullámzó frontrendszere mentén többnyire erősen felhős az ég, és többfelé fordul elő eső, záporeső, helyenként zivatar.

Főként a ciklon előoldalán többfelé erős, viharos a déli, délnyugati szél.

A hullámok megváltozása a part közelében A Általában törési síkok mellett keletkezik, ahol nagy tömegátrendeződés zajlott le.

Ugyanakkor Kelet- Északkelet-Európa fölött anticiklon helyezkedik el, arrafelé változóan felhős az idő, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, számottevő csapadékról nem érkezik jelentés. Vasárnap estig a fent említett hullámzó frontrendszer a Kárpát-medencén is átvonul, vonulását záporok, zivatarok, viharos széllökések kísérik.

hullámzás előrejelzés

Olvassa el is