Kamatopciók vannak. Azonnali-pénz Állás Budapest

A Pénz- és Tőkepiaci üzletág elektronikus kereskedési rendszerének értékesítésére; Az ügyfelek kockázati kitettségeinek feltárására, azokra megoldási javaslatok kidolgozására, megoldások értékesítésére; Proaktív, értékesítés központú, intenzív, napi ügyfél kapcsolattartásra, kis- közép- és nagyvállalati kamatopciók vannak egyaránt; Termékfejlesztésre, deviza, kamat és kötvénytermékek tekintetében; Bekapcsolódni az üzleti ötletek, stratégiák kidolgozásába; Piaci elemzések, összefoglalók készítésére, várható tendenciák bemutatására; Oktatásokat tartani a banki hálózat munkatársai és ügyfelei számára.

Munkakör betöltése során előnyt jelent Német nyelv ismeret; Befektetés elemzői szakirányú MSc végzettség.

opciókat, azok jellemzőit és típusait

Miért jó nálunk dolgozni? Minden szakmai támogatást megadunk neked ahhoz, hogy a szakma kiválósága válhasson belőled: nem csupán munkát adunk, hanem fejlődési- és karrierlehetőséget is!

mi a kamatopció

Rotációs programunk és Tudás Akadémiánk által betekintést nyerhetsz a társterületek tevékenységébe, folyamataiba, így széleskörű rálátásod nyílhat a teljes banki működésre. Kollégáink által alapított Erste Klubokkal támogatjuk a munkaidőn kívüli kikapcsolódást.

egy opció gyakorlása

Alapíts, csatlakozz, vár a bor- gasztro- jóga- túra- valamint a motoros klub, és a többi! Igazi Erste Közösséget építünk: szórakoztató programok, vagy egy esti összejövetel keretében az Erste Kamatopciók vannak szervezésében lehetőséged van jobban megismerni kollégáidat és együtt kiereszteni a fáradt gőzt. Aktív társadalmi felelősségvállalási programjainkon keresztül megtapasztalhatod a közösség erejét és átélheted a segítségnyújtás örömét.

a bináris opciók független szakértője

Felkeltettük kamatopciók vannak érdeklődését? Amennyiben állásajánlatunk felkeltette érdeklődésed, várjuk jelentkezésed karrierportálunkon keresztül!

profil átfedése a kereskedelem megtakarítási területein

Olvassa el is