Központ opciók

központ opciók

Mégse A Vezérlőközpont használata és testreszabása iPhone és iPod touch készüléken A Vezérlőközponton keresztül azonnali hozzáférhet a leggyakrabban végzett műveletekhez.

Minden, amit a tradereknek tudniuk kell a bináris kereskedésről

A Vezérlőközpont segítségével többek között gyorsan készíthetők fényképek, felkapcsolhatók a lámpák, és vezérelhető az Apple TV. A Vezérlőközpont megnyitása és bezárása iPhone X vagy újabb modell használata esetén húzza lefelé az ujját a képernyő jobb felső sarkából kiindulva. A bezáráshoz húzza felfelé az ujját a képernyő aljáról kiindulva, vagy koppintson a képernyőre. A bezáráshoz koppintson a képernyő bináris opciós stratégia ablak, vagy nyomja meg a Főgombot.

Ismerje meg, hogyan használható a Vezérlőközpont az iPaden. A Vezérlőközpont testreszabása Testre szabható a Vezérlőközpont, így gyorsan módosíthatja a gyakran használt funkciók beállítását.

Keresett készülékek:

Készen szeretne állni, amikor jön az ihlet? Helyezze el a Hangjegyzetek gombját. Egy koppintással le szeretné tompítani az ebédlői lámpákat? Helyezze el az Otthon gombjait.

Opció típusai

Vezérlők hozzáadásához koppintson a Hozzáadás gombra. Vezérlők eltávolításához koppintson az Eltávolítás gombra , majd koppintson az Eltávolítás elemre. A vezérlőelemek átrendezéséhez tartsa lenyomva a szürke vonalakat , és húzza az elemeket a kívánt sorrendbe. A beállítások gyors megadása Íme, néhány olyan beállítás, központ opciók a Vezérlőközpontban hozzáférhet.

pénzt keres a fogadással

Hálózati beállítások Nyissa meg a Vezérlőközpontot, majd nyomja meg a hálózati központ opciók kártyáját a bal felső sarokban, és tartsa rajta az ujját — ezután a következők bekapcsolására nyílik központ opciók Mobiladat-hálózat: Engedélyezhető, illetve korlátozható, hogy az alkalmazások és a szolgáltatások használhatják-e a mobilhálózatot az internethez való kapcsolódáshoz.

Wi-Fi: Többek között böngészhet az interneten, zenét streamelhet, és filmeket tölthet le.

Magas profitpotenciál

Ujját a Wi-Fi ikonján tartva válthat a Wi-Fi-hálózatok között. Bluetooth: Csatlakozhat fülhallgatóhoz, autós készlethez, vezeték nélküli billentyűzethez és egyéb Bluetooth-kompatibilis készülékhez.

opciók tanfolyam program

Ujját a Bluetooth ikonján tartva válthat a Bluetooth-eszközök között. AirDrop:  Azonnal megoszthat  többek között fényképeket, videókat és helyeket a közelben lévő többi Apple-készülékkel.

Személyes hotspot: Megoszthatja a készülék internetkapcsolatát számítógéppel vagy egyéb iOS-készülékekkel.

A Vezérlőközpont megnyitása és bezárása

Hang Tartsa lenyomva a hangbeállítások kártyáját a Vezérlőközpont jobb felső sarkában — ekkor gyorsan elindíthatja például kedvenc dalát vagy podcastját, szüneteltetheti, illetve beállíthatja a hangerejét. Az AirPlay ikonra koppintva átválthatja a hangkimenetet  hangszóróra, fülhallgatóra, Apple TV-re vagy egyéb audioeszközre.

internetes kereskedelem befektetés útján

Arra is van lehetőség, hogy ugyanazt a zenét több hangszórón játssza le az otthonában. Az olyan közeli eszközök kártyája is megjelenik, amelyek esetén vezérelheti a hanglejátszást. Koppintson annak az eszköznek a kártyájára, amelynek a hangját vezérelni szeretné.

A kártyák segítségével  barátaival létrehozhat egy megosztott zenei lejátszási listát is.

Így találsz meg minket

Vezérlés egyetlen koppintással Gyorsan központ opciók beállítani a kijelző fényerejét, vagy módosítani a hangerőt? A Vezérlőközponton keresztül egyetlen koppintással, egyszerűen vezérelheti a kívánt alkalmazásokat, funkciókat és beállításokat. Ismerje meg, hogy mely alkalmazásokat, funkciókat és beállításokat tudja megnyitni a Vezérlőközpontból.

Közzététel dátuma:.

Olvassa el is