Legrövidebb lehetőségek. Adott csúcsból induló legrövidebb utak

legrövidebb lehetőségek

Ha van ma 10 perce, akkor ezt a videót érdemes megnéznie.

A Crew Dragon legrövidebb lehetőségek ei sikeres repülés közbeni vészleválasztási teszt teljes hosszában A SpaceX űrtechnológiai cég egy ideje jól ismert Falcon 9 rakétáiról, nagyszabású - Mars-hódító - űrtevékenységi legrövidebb lehetőségek, és excentrikus alapítójáról, Elon Muskról. Alig négy éve sikerült történelmünkben első ízben olyan rakétát építeni, melyeknek első gyorsító fokozatai vissza tudnak térni a földfelszínre, és újra felhasználhatóak.

  • Hogyan lehet pénzt keresni 20 év alatt
  • Utazómajom | Ez a világ legrövidebb nemzetközi repülőútja, ami mindössze néhány perc!
  • Indikátor nélküli bináris opciós stratégiák videó
  • Fenyvesi Zsófia Kisgyerekek a trónon: vérfertőző házasságok, kicsapongások és kegyetlenkedések Egyperces repülőút?

Azóta a technológia már-már rutinszerűen működik, és a NASAtól is folyamatos megrendeléseket kap a magánvállalat - például a TESS űrtávcső is egy ilyennel indult útjára nyarán. Ennek egy legrövidebb lehetőségek verziója az a Crew Dragon kapszula, amely a tervek szerint emberek szállítására is alkalmas lesz a közeljövőben.

macd indikátor bináris opciók

Ez az Amerikai Egyesült Államok számára egy kulcsfontosságú előrelépés lenne, ugyanis az űrsiklók es nyugdíjazása óta nincs emberek szállítására alkalmas űreszközük, és így minden alkalommal az oroszokhoz kell fordulniuk. A Crew Dragon kapszula élethű fantáziarajza Forrás: űrvilág. Ennek tesztelése már igen előrehaladott állapotban jár.

trendvonal nézet

Számos próbát állt ki a technika rögzített pozícióban, habár tavaly tavasszal egy azóta kijavított meghibásodás az eszköz konkrétan felrobbant a tesztpadon kilenc hónapos késést okozott az ütemtervnek.

Ahhoz, hogy űrtevékenységhez mérten amennyire csak lehet kockázatmentessé tegyék az eszköz használatát, lehetőséget kell biztosítani a vészleállásra, amely során a kapszulának le kell tudnia válni a meghibásodott hordozórakétáról.

kereskedési elmélet és fogalmak

Ennek tesztelése zajlott le sikeresen a tegnapi nap folyamán. A Crew Dragont hordozó Falcon 9-es indítása a floridai Kennedy Űrközpont 39A indítóállásáról Forrás: NASA A mindössze kilenc és fél perces küldetés során az indítást követően kevesebb, mint két perccel sikeresen leválasztották a kapszulát a Falcon 9-esről, ami nem sokkal később látványos robbanásban megsemmisült.

Ez az úgynevezett maximális dinamikai nyomás állapotánál következett be, amikor a legnagyobb a legrövidebb lehetőségek terhelés az eszközön, és amikor a legnagyobb a meghibásodás kockázata.

a legmegbízhatóbb bináris opciós kereskedési stratégia

Ezután rövid ereszkedés következett, mely során a Crew Dragon a segéd- és főejtőernyők legrövidebb lehetőségek terv szerint landolt a tengerben, az indítóállástól mintegy 30 kilométerre. Ezen a ponton a szemfüles olvasó kiszúrhatja, hogy némiképp túlzás a címben használt "űrküldetés" kifejezés, hiszen mindössze nagyjából 15 kilométeres magasságot értek el, ami nemigen közelíti legrövidebb lehetőségek a világűr egyezményesen elfogadott km-es határát, de ennyi költői túlzást engedjünk meg magunknak.

Azon igen ritka pillanatok egyike, amikor egy hordozórakétát terv szerint felrobbantanak.

bigar opciók

Forrás: SpaceX Ezen sikerek fényében a SpaceX várhatóan zöld utat fog kapni az illetékes szervektől, hogy akár már idén áprilisban legénységet szállítson a világűrbe. Hurley és Robert L. Behnken indulnak majd a Crew Dragon-nal a harmadik küldetésükre ISS-re, amely a tervek szerint kéthetes lesz.

Ha minden jól megy, akkor ez lesz óta az első teljesen amerikai emberes űrküldetés és feltehetőleg új legrövidebb lehetőségek nyit majd az űrtevékenységben.

aki bináris opciók

Ha tetszett a bejegyzés, látogass el a Csillagvizsgáló Facebook oldalára is, ahol napi rendszerességgel találhatsz csillagászati és űrkutatási híreket, látványos felvételeket és egyéb aktualitásokat - tudományról a siker kereskedelmi titka science fiction-ről egyaránt.

Olvassa el is