Online keresetátutalások

Banki átutalás: tudj meg minden apró részletet | Bank

online keresetátutalások

Több szempontból is érdemes a PayPallal pénzt küldeni. Biztonságos Az éjjel-nappal figyelemmel kísért tranzakciók, a biztonságos titkosítási technológia és a csalás elleni védelem garantálja az Ön nyugalmát minden fizetéskor. Önre szabott alkalmazás A PayPal alkalmazás a használat során egyre jobban alkalmazkodik az Ön igényeihez, hogy megkönnyítse a pénzküldést és -fogadást az egész online keresetátutalások.

online keresetátutalások

Közös kassza létrehozása Saját linken keresztül beérkező pénzek Menjen biztosra a beérkező pénzekkel kapcsolatban: hozzon létre egyedi PayPal. Me linket, amelyet elküldhet barátainak, családtagjainak vagy ügyfeleinek. Nekik csak követniük kell a hivatkozást, megadni az összeget, és kész.

online keresetátutalások

Ingyenes, vagy ha mégsem, előre szólunk. A Magyarországon belüli forintküldés és az EU-n belüli euróküldés egy fillérjébe sem kerül.

Átutalás 5 másodperc alatt, akár bankszámlaszám nélkül

Magyarországi PayPal-számlatulajdonosok díjmentesen küldhetnek forintot Magyarországon belül, illetve eurót és svéd koronát az EGT-n belül, amennyiben a küldés online keresetátutalások nincs szükség devizaátváltásra.

A pénzküldés örökre megváltozik.

This FREE App Pays You $400 Daily (Do NOTHING!) Best Money Making Apps - Branson Tay

A pénz fogadásához a fogadó félnek rendelkeznie kell PayPal számlával. Ha nincs, segítünk a létrehozásában.

Újdonság lesz az is, hogy az átutalásnál nem kell majd feltétlenül ismernünk a pénz címzettjének bankszámla számát, használhatunk majd úgynevezett másodlagos azonosítót is — a kezdetben a hírek szerint a partner mobiltelefon száma vagy adószáma lehet még olyan számsor, amely alapján küldhetünk majd pénzt.

Olvassa el is