Opciók kódjai. A jelkód beállítása vagy módosítása

Tarifa opciók | Vodafone

Jelkód beállítása az iPhone-on A fokozott biztonság érdekében érdemes beállítani egy jelkódot, amelyet az iPhone opciók kódjai kell megadni az eszköz bekapcsolásakor és felébresztésekor.

gyorsan tegyen 100-at az interneten

Ha beállít egy jelkódot, azzal bekapcsolja az adatvédelmet is, amely bites AES-titkosítás segítségével titkosítja az iPhone-ján tárolt adatokat. Elképzelhető, hogy néhány alkalmazás nem használ adatvédelmet.

hogyan lehet 500 000 pénzt keresni

Koppintson a Jelkód bekapcsolása vagy a Jelkód módosítása opcióra. Ha a jelszólétrehozással kapcsolatos lehetőségeket szeretné megtekinteni, koppintson a Jelkódbeállítások lehetőségre. A két legbiztonságosabb beállítás az Egyéni alfanumerikus kód és az Egyéni numerikus kód.

hogyan lehet 50 hrivnyát gyorsan elkészíteni

Ha beállít egy jelkódot, azzal bekapcsolja az adatvédelmet, amely bites AES-titkosítás segítségével titkosítja az iPhone-ján tárolt adatokat. Plusz opciók kódjai intézkedésként mindig meg kell adnia a jelkódját az iPhone feloldásához az alábbi esetekben: Ha bekapcsolja vagy újraindítja az iPhone-t.

bináris opciók kezdőknek lépésről lépésre

Ha több, mint 48 órán keresztül nem oldja fel az iPhone zárolását. Ha az előző 6,5 napban nem oldotta fel az iPhone-t a jelkóddal, illetve az előző 4 órában nem oldotta fel a Face ID-val vagy a Touch ID-val. Ha az iPhone-ra zárolási parancs érkezik távolról.

napló a bináris opciókról

Olvassa el is