Robot opciók, Fotók, videók

Epson Scara G10

euró opciók

Számos iparág gyártási folyamata alapul a ragasztó és illesztő alkalmazások adagolási robot opciók. Habár egyes esetekben a manuális adagolás is megfelelő robot opciók, a robotizált adagolás nagyobb pontosságot, ezáltal magasabb minőségű készterméket biztosít.

pénzt keresni az interneten kb

A testre szabott robotizált adagolási technológia kulcsfontosságú lehet a magas minőségű folyadékadagolási alkalmazásokban. Ha további információt vagy árajánlatot szeretne kérni termékeinkről, lépjen velünk kapcsolatba az infonl amadaweldtech.

kérjük töltse ki az űrlapot

Robotizált adagolás előnyei A létrejövő robotizált adagolási megoldás magas minőségű termékeket, alacsony összeszerelési költségeket, és robot opciók és LEAN gyártási környezetet eredményez.

A robotizált adagolási megoldások előnyei széles körben kiaknázhatók, mivel ezek a megoldások ideálisak az elektronika, ipari szerelvények, kijelzők, érzékelők, űr- és repülőgépgyártás, világítás, orvosi műszerek és járművek iparágaiban alkalmazott ragasztási és illesztési eljárásokhoz.

pénzt keresni egy fizetett számra

Robotizált adagoló rendszerek Jobb szerkezeti ellenálló-képesség a JRN sorozathoz képest A programkapacitás akár program, az adatkapacitás pedig akár 32  pont Vezérlés akár 4 tengely és 2 külső motor Ethernet LAN-portot tartalmaz, ez biztosítja a standard fieldbus kompatibilitást Opciók: 3 és 4 tengelyes tűbeállítás Opcionális automatikus kalibrálás.

Olvassa el is