Satoshi ember, Észt lenne Satoshi Nakamoto?

satoshi ember
  • Satoshi Nakamoto | Kripto Akadémia
  • Hamarosan embernek kínál otthont a Satoshi hajó
  • A kripto közösség szerint ez a jövő pénze.
  • Satoshi - mi ez és ki Nakamoto? Bitcoin és alkotója

Satoshi ember lenne Satoshi Nakamoto? Lőrincz Barbara Renáta Az árfolyam és a Bitcoinra eső figyelem növekedésével ismét úgy szaporodnak a Satoshi Nakamoto kilétét boncolgató cikkek, mint a gomba.

  • Észt lenne Satoshi Nakamoto?
  • Kicsoda Satoshi Nakamoto? - Magányos zseni, kínai hackerek, AI?
  • Visszatérve a kriptopénztőzsde vezér tegnapi posztjára, a követői között sokan mélyen egyetértettek a kijelentéssel, hozzátéve, hogy Satoshi mi magunk, az adoptálók, a bitcoin-t használók vagyunk, sőt, egészen Martin Luther King-i magasságokba röpült a gondolatmenet: Az építők.
  • Mi mindannyian vagyunk Satoshi | Kripto Akadémia

Pontosan senki nem tudja, hogy ki is ő valójában, egy személy, egy csoport, egy szervezet? A legújabb teória Észtországot jelöli meg, mint a programozó géniusz jelenlegi lakhelyét. Mindannyian tudjuk, hogy az aprócska kelet-európai nemzet milyen fejlett technológia terén.

Bejegyzés navigáció

De az a tény, hogy Észtország ugyanabban az évben kezdett el kísérletezni a blokklánc technológiával, mint annak feltalálása, aligha bizonyíték arra, hogy Satoshi valaha ott élt volna. Azonban a Mediumban megjelent cikkben találunk néhány elég meggyőző bizonyítékot, ami azt támasztja alá, hogy valójában Észtország volt a Bitcoin és a blokklánc titokzatos megalkotója.

satoshi ember siketek fogyatékos képzése bináris opciókra

Sőt, mi több, a kört leszűkítették négy potenciális emberre vagy azok együttműködésére. Satoshi ember Mediumban megjelent cikk által feltárt bizonyítékok szerint Mike óta dolgozik a blokklánccal ebben az évben történt a blokklánc feltalálása is. Itt kezd érdekessé válni a történet.

satoshi ember bináris opció elszámolás

Satoshi ember kvantum eszközök kutatásával kezdte karrierjét Japánban. Ezután kvantum kereskedőként dolgozott Tokióban.

satoshi ember Az internetes kereskedelmet törvény szabályozza

Elektronikai mérnök PhD-jét pedig a Walesi egyetemen szerezte. A fentiek mindegyike magyarázatot adna a Japán kapcsolatra, az időzítésre és a tökéletes angolra. A Bitcoin alkotója, Nakamoto, mindig az állította, hogy 37 éves japán férfi.

satoshi ember ponyva kereskedés az utat

Satoshi ember a brit helyesírás használata és az, hogy a szoftver japánul nem került dokumentálásra egészen mást sugall. Egészen 14 éves koráig az Egyesült Államokban és Kanadában élt, miután visszatért szülőhazájába, Japánba, egy amerikai iskolában folytatta tanulmányait. Ez magyarázza a tökéletes angolt, viszont a satoshi ember talált tipikus brit angolban használt fordulatokat nem.

Kitalálod, hogy Ito cége kivel állt igen közeli baráti kapcsolatban?

Satoshi Nakamoto

Persze, hogy Mike Gault-tal. Ito kulcsfontosságú tagja és satoshi ember volt a Guardtime-nak, illetve a legelső Japán weblapot is ő hozta létre. Híres kockázatitőke-befektető, korai beszálló volt többek közt a Twitter-nél, a Dopplr-nél, a Kikckstarter-nél és számos más internetes vállalatnál.

satoshi ember bináris opciók mutatói 60 másodperc

Valamint szereti hangoztatni, hogy hisz a demokráciában és a megosztott gazdaságban, illetve ő a szerzője az Emergent Democracy című esszének, ami egy word dokumentum formájában járta körbe az internetet. Egyes források szerint ban közösen alapították a Guardtime-ot Észtországban ami teljes mértékben ellentmond Mike Gault Crunchbase profilján talált információknak.

  1. Kövess minket vagy csatlakozzon a miénkhez Satoshi Meg két jelentés.
  2. Th opció

Ráadásul ben közösen publikáltak egy olyan dokumentumot, amely szinte tökéletesen vázolja a blokkláncot. Észtként ez viszont nem magyarázza a tökéletes brit angolt, vagy a japán kapcsolatot, ezért úgy tűnik, hogy Satoshi Nakamoto e négy ember vagy egy vállalat - Guardtime - együttműködése alkotta meg.

Természetesen mindez spekuláció mindaddig, amíg valaki elő nem lép mármint a valaki alatt itt Craig Wright-ot leszámítva bárkit értünk és bizonyítja azt, hogy Ő a titokzatos feltalálója az általunk rajongott Bitcoin és blokklánc technológiának. Viszont be satoshi ember látnunk, hogy ez a teória, ha összerakjuk a puzzle minden darabját, azért egészen valószínűnek hangzik.

Továbbra is folytatódik a találgatás, de egy lépéssel talán már közelebb járunk a megfejtéshez. Ha kedvet kaptál a Bitcoin vásárláshoz, kattints IDE. Ha tetszett a cikkünk, értékeld a csillagok segítségével!

JOICHI ITO = SATOSHI NAKAMOTO

Azt itt leírtak pusztán edukációs és ismeretterjesztő célt szolgálnak. A kriptovaluták árfolyama rendkívül volatilis, árfolyamuk rövid idő alatt drasztikusan képes emelkedni vagy esni, ezért befektetési céllal történű vásárlásuk kockázatos.

Mielőtt bármilyen pénzügyi döntést hoznál, tájékozódj alaposan, mérlegeld pénzügyi helyzeted és kockázatvállalási képességed.

Olvassa el is