Automatikus szálvisszanyerés.

Bitumen- és aszfaltvizsgálók | INTESZT Méréstechnika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
A rost nyolc fajban érkezik, fajai közül azonban kettő kiemelkedik a világ legelső rostszálas késztermékének.

A gyapotot megtisztítják, gyapotmagokat és gyapotszálakat kapnak, az itt szereplő pamutszálakat szösznek nevezik. Általában a pamut a szösz.

automatikus szálvisszanyerés

A pamut vásárlása iránti igény Vetőmag gyapot vásárlásakor általános tesztet kell végeznünk automatikus szálvisszanyerés maggyapot minőségével kapcsolatban, különösen nagyszámú felvásárlás esetén, hogy a gyapotrostot a termelés követelményeinek kielégítsük, és biztosítsuk a későbbi textilfeldolgozás zavartalan előrehaladását.

A minőség tesztelésének fő tényezője a szösz százalék, a nedvesség visszanyerése és a szennyeződés aránya. Először is tisztáznunk kell egy problémát: Amikor a vattapamut megvásárolják, a szennyeződési arány a vattapamutra vonatkozik, a nedvességvisszanyerés a pamutra vonatkozik, és kiszámítják a ruházat arányát.

automatikus szálvisszanyerés

Szöszszázalék, a maggyapot szál tömegének egységnyi tömegre eső aránya százalékban kifejezve, tehát szösz százaléknak nevezzük. A vattapamutban található bizonyos nedvesség és szennyeződések miatt, függetlenül attól, hogy a nedvességet és automatikus szálvisszanyerés szennyeződések súlyát figyelembe vesszük-e a számítás során, a szösz százalékos aránya kétféleképpen osztható fel: a tömeg aránya és a tömeg súlya.

Növényvisszanyerés és a szösz pamut nedvességtartalma: A nedvesség visszanyerése a nedves pamut víz és száraz pamut automatikus szálvisszanyerés arányára vonatkozik.

szerszámok, javítóanyagok, szervízgépek

A nedvességtartalom a nedves automatikus szálvisszanyerés és a nedves pamut tömegének arányát jelenti a nedves pamutban. A szöszmintát először megmérjük, majd a nedvesség-elemző készülékkel feldolgozzuk annak érdekében, hogy megkapjuk a szösz nedvesség-súlyát, és automatikus szálvisszanyerés megfelelő numerikus számításba vesszük.

A meghatározásból könnyen belátható, hogy kiszámolhatunk egy másik fajta nedvességet, mindaddig, amíg tudjuk a nedvesség visszanyerését vagy a nedvességtartalmat. A szennyeződés mértéke a nem veszélyes anyagok, például a homok, az ágak és a levelek, a puha magok és az epidermisz aránya a pamutban. Tehát hogyan tudhatjuk ezt a három adatot, amikor vetőmagot vásárolunk?

automatikus szálvisszanyerés

Először használhatjuk a pamut szemét analizátora maggyapotmintákat három részre bonthatjuk pamutból, gyapotmagból és nagy szemcsés szemétből, majd lemérhetjük, és kiszámíthatjuk a szennyeződési arányt.

Másodszor a láttam gin padló típusúmegkaphatja a szöszminták tényleges előállítását, tegye a szöszmintákat a nedvesség analizátormegkapja a nedvességtartalmat és kiszámítja a pamut nedvességtartalmát vagy nedvességtartalmát.

Végül a szösz százalékát kiszámítják a magvagy tömegének és a szösz súlyának alapján. Itt általános megértést kapunk a pamut minőségéről.

automatikus szálvisszanyerés

Természetesen a pamutszál felhasználása nagyon kiterjedt, és a pamutszál minőségére más követelmények vonatkoznak. A pamutszálak minőségének megfelelő hatékony és ésszerű gyártási elrendezés részletesebb és alaposabb megértését igényli a pamutszálak sűrűségének, finomságának és hosszának.

automatikus szálvisszanyerés

Folyamatosan frissítjük textilismereteinket a automatikus szálvisszanyerés, és várjuk figyelmét. Ossza meg és hagyja fent e-mailjét, hogy ingyenesen kapjon szabványokat.

  1. Bináris opciós piaci vélemények
  2. A tesztelni kívánt kőanyag csiszolódási ellenállóságát tesztelő gép.

Olvassa el is